FLIGHT MODE

I projektet FLIGHT MODE undersøger vi, hvordan vi kan skabe en koreografisk ramme, der inviterer et voksent publikum til at opleve kontemporær dans i fællesskab og sanseligt, gennem hele kroppen. Vi undersøger hvordan danserne kan bruge energien og intensiteten, der opstår i mødet med publikum.

Titlen FLIGHT MODE peger på to aspekter af projektet: en filosofisk undren over, og søgen efter, den dansende ‘flyvende’ krop og samtidig et fokusskift fra skærme til nærvær med andre mennesker, vi sætter telefonerne på ‘flight mode’.

Med FLIGHT MODE tager vi de første skridt i udviklingen af et værk hvor publikums fællesskab, dans, koreografi og DJ’ing smelter sammen. Vi arbejder med fem dansere af forskellig køn og alder og DJ Deborah Vlaeymans i projektet. Vi tager udgangspunkt i solodanse og udforsker hvordan de andre fire dansere kollektivt støtter op om solisten, og viser vej for publikums deltagelse. Vi fejrer og bruger genkendeligheden i rytmisk musik til at skabe fælles puls, og til at støtte hengivelse til kroppens vitale fysiske energi.

Udviklingsprojektet skabes sammen med dansekunstner Marie Lykkemark og forventes realiseret i 2019/20.